YaBB.nl

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Activate mail niet goed  (gelezen 5085 keer)

reddust

  • Gast
Activate mail niet goed
« Gepost op: 18 november 2007, om 17:16:14 »

Hoi,

Ik heb yabb 2.1  met email verificatie
Als iemand zich registreert krijgt hij netjes een mail met de avtivatie url.
Alleen de helft is niet in URL vorm , dus als je vannuit de mail op de link klikt activeert hij niet goed
kopieer je de gehele link in je browser dan doet hij he perfect.
Dit zal best al eens behandeld zijn maar kan het niet vinden op het forum


mvg
albert
Gelogd

XrD

  • Beheerder
  • YaBB freak
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 385
  • CoreISP.nl
    • CoreISP Corporation :: Hosting, Servers, Etc.
Re: Activate mail niet goed
« Reactie #1 Gepost op: 19 november 2007, om 20:38:36 »

Heeft iedereen dat of alleen jij?
Welke mail client gebruik je?
Gelogd
CoreISP Corporation
Connect to the world

reddust

  • Gast
Re: Activate mail niet goed
« Reactie #2 Gepost op: 20 november 2007, om 19:31:24 »

Ik heb het geprobeerd in outlook , outlook express en rebecca mail
http://************.nl/yabb/YaBB.pl?action=activate;username=*****;activationkey=*************

alles achter activate is dan geen hyperlink meer
Gelogd

adorickevaida

  • Gast
Activate mail niet goed
« Reactie #3 Gepost op: 23 juli 2009, om 03:18:54 »

Beste allemaal,

Ik heb xampp geinstalleerd op mijn thuiscomputer en mijn site gedownload van mijn hostingprovider. Als ik mijn site nu lokaal wil starten krijg ik constant de melding dat de site tijdelijk niet beschikbaar is. Ik zal wel ergens een heel stom foutje maken maar ik heb geen idee wat dat foutje zou kunnen zijn.

Iemand enig idee?
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.047 seconden met 22 queries.