YaBB.nl

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Platinum ligt Plat  (gelezen 6772 keer)

Martin G

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 46
Platinum ligt Plat
« Gepost op: 5 januari 2004, om 18:27:12 »

Hoi Hoi,

Ik heb een forum draaien, athans dat had ik.

De Yabb Platinum SP1.3.

Vanmorgen voordat ik naar mijn werk ging was alles nog oke.  Toen ik om 5 uur Thuis kwam. Deed mijn forum het niet meer.  Ik krijg een Internal Server Error zodra ik mijn forum oproep   www.standbayers.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl

Ik heb inmiddels de hele CGI-BIN dir helemaal leeg gehaald en de backup terug gezet. maar dit mocht niet baten. Heeft iemand nog enig idee wat ik nog zou KUNNEN doen????

Groetjes Martin G  

PS gaarne spoed... zit echt met me handen in mijn haar....
Gelogd

Boudewijn

  • YaBB.nl Team
  • Legende
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 5144
  • Ik geef geen support via IM, MSN, ICQ, Mail, enz.!
Re:Platinum ligt Plat
« Reactie #1 Gepost op: 5 januari 2004, om 18:29:37 »

Alle chmods staan nog goed?
Gelogd

Martin G

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 46
Re:Platinum ligt Plat
« Reactie #2 Gepost op: 5 januari 2004, om 19:28:10 »

Hoi Boudewijn.

Ja ook die heb ik drie maal gechecked.
Ik heb een test programma genaamd.  CGItest.cgi  en die werkt ook niet meer...

Groetjes Martin
Gelogd

Kitty

  • XVM....
  • Beheerder
  • Die hard
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 3901
  • Straaaal !!
    • ICT-Works
Re:Platinum ligt Plat
« Reactie #3 Gepost op: 5 januari 2004, om 20:06:46 »


Je cgi-test werkt ook niet meer ?

Dan moet je even contact opnemen met je host.
Waarschijnlijk zit daar dar een foutje

Martin G

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 46
Re:Platinum ligt Plat
« Reactie #4 Gepost op: 5 januari 2004, om 20:38:51 »

Hoi Kitty,
Die cgitest werkt ook niet meer. Baal echt als een stekker, forum ligt al vanaf 14:00 uur vanmiddag plat.

Mijn andere forum draait wel ( PHP ) zefde hosting zelfde server..

Groetjes Martin
Gelogd

Boudewijn

  • YaBB.nl Team
  • Legende
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 5144
  • Ik geef geen support via IM, MSN, ICQ, Mail, enz.!
Re:Platinum ligt Plat
« Reactie #5 Gepost op: 5 januari 2004, om 20:51:24 »

Ja, dus misschien is er iets met je host dat yabb perl niet meer draait, zoals Kitty al zegt. Even contact met ze op nemen. :)
Gelogd

SP2 Dev Team (Ron)

  • YaBB freak
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 230
  • SP2 is het helemaal !
    • YaBB SP2 Developer Board
Re:Platinum ligt Plat
« Reactie #6 Gepost op: 7 januari 2004, om 23:26:18 »

Als het een Windows host is dan ligt het aan Perl 8.5.0.

Een server reset is het enige wat werkt, geen idee waaraan het ligt, maar alleen ActivePerl 8.5.0. heeft dit probleem.
Ik draai nog steeds op 6.5.1 zonder problemen, met 2500 berichten en 300 users

Martin G

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 46
Re:Platinum ligt Plat
« Reactie #7 Gepost op: 7 januari 2004, om 23:30:16 »

Hoi Dev Team,

Ik gaat niet zitten afwachten tot het weer gebeurd, daar is mijn forum ff te druk voor...
Dus geen risico genomen alles omgezet naar Yabb SE..

Loopt als een trein en is nog sneller ook


Groetjes Martin
Gelogd

SP2 Dev Team (Ron)

  • YaBB freak
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 230
  • SP2 is het helemaal !
    • YaBB SP2 Developer Board
Re:Platinum ligt Plat
« Reactie #8 Gepost op: 7 januari 2004, om 23:33:27 »

Tja, dat kan, jammer dat SP2 nog niet uit beta is want die is zeker zo snel als SE alleen uitgebreider ;)

http://yabbtest.spikecity.net/cgi-bin/SP2/YaBB.pl voor een preview van beta 5 (de inhoud is een geconverteerd platinum board met 2500 berichten en 200+ leden, draaiend op een oude privé W32 server met een 160Kbit DSL verbinding)
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.052 seconden met 21 queries.