YaBB.nl

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: hoe converteren van platinum naar SE ??  (gelezen 6170 keer)

chipp

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 7
  • Dit forum is het helemaal !
hoe converteren van platinum naar SE ??
« Gepost op: 28 december 2003, om 14:18:00 »

Ik gebruik al enige tijd met veel succes de platinum versie van YABB .

Het board genereerd inmiddels echter dermate veel dataverkeer ( > 2 gieg /mnd) dat het mij tijd lijkt over te stappen naar de php/ sql versie.

Misschien kan iemand mij vertellen waar ik op moet letten bij de conversie ? ik begrijp uit de berichten hier dat de bestandsstructuur net even anders is dan bij de gold versie , en dat de reguliere convertor dus mogelijk tekort schiet..

Hoe pak ik deze klus het handigst aan zonder wekenlang bezig te zijn het wiel opnieuw uit te vinden ?

Ik heb inmiddels al een SE versie draaien naast de platinum.

Alvast heel erg bedankt voor jullie tips!!
Gelogd

Kitty

  • XVM....
  • Beheerder
  • Die hard
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 3901
  • Straaaal !!
    • ICT-Works
Re:hoe converteren van platinum naar SE ??
« Reactie #1 Gepost op: 28 december 2003, om 14:56:55 »


Daar vraag je wat zeg ..

Ik heb het nog nooit gedaan, maar je zou het kunnen proberen.

Je veranderd namenlijk niets aan de bestanden van je platinum board, de convertor leest je bestanden uit, converteerd ze naar de database van je SE board.. thats all.

Als je klaar bent heb je dus 2 lopende boarden.

Mislukt het of werkt het niet... is er niets aan de hand
dan delete je gewoon dat SE board en begin je over nieuw.

Ik zou zeggen probeer het .. werkt het niet kunnen we altijd nog op zoek naar een betere oplossing.

chipp

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 7
  • Dit forum is het helemaal !
Re:hoe converteren van platinum naar SE ??
« Reactie #2 Gepost op: 1 januari 2004, om 12:26:45 »

Ok bedankt kitty ! Het viel idd erg mee en was goed te doen. Meeste werk was nog het opnieuw inbouwen van de
platinum functies/mods in SE 1.5.4. en het aanpassen van de lay-out  .
Gelogd

Kitty

  • XVM....
  • Beheerder
  • Die hard
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 3901
  • Straaaal !!
    • ICT-Works
Re:hoe converteren van platinum naar SE ??
« Reactie #3 Gepost op: 1 januari 2004, om 14:38:15 »


Valt mee zeg je...

Mod's inbouwen is idd veel werk.

Ben je verder nog rare dingen fouten of bestanden kwijt geraakt ?
Ik heb die conversie nog nooit gedaan .. dus eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig.

vr gr Kitty

chipp

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 7
  • Dit forum is het helemaal !
Re:hoe converteren van platinum naar SE ??
« Reactie #4 Gepost op: 1 januari 2004, om 19:58:44 »

Hi Kitty,

Er waren natuurlijk wel wat kleine dingetjes; paar kleine foutjes in de database , de kalender was een beetje messed-up , en er waren wat probleempjes met de yabbc tags die niet werkte ( had meer te maken met de server achteraf ) . Naar het lijkt ben ik geen essentiele bestanden of gebruikers kwijtgeraakt. Nog geen klachten ontvangen van de gebruikers dus so far - so good  ;)

De snelheids- en ruimtewinst is aanzienlijk dus het was zonder meer de moeite waard.

groeten !



Gelogd

Kitty

  • XVM....
  • Beheerder
  • Die hard
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 3901
  • Straaaal !!
    • ICT-Works
Re:hoe converteren van platinum naar SE ??
« Reactie #5 Gepost op: 1 januari 2004, om 21:01:25 »



Thnx
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.05 seconden met 21 queries.