YaBB.nl

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: installatieprobleem  (gelezen 6058 keer)

rnscripts

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 7
  • Yabb-SE is the best forum of the world! ;)
installatieprobleem
« Gepost op: 16 december 2003, om 16:37:06 »

Wie kan mij helpen?
Ik kan mijn Yab-Platina forum niet aan de praat krijgen; http://mijnwoonplaats.community.nl/yab/cgi-bin/yabb/YaBB.pl  :'(
Of ben ik zo dom?  :) :-\
Gelogd

Kitty

  • XVM....
  • Beheerder
  • Die hard
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 3901
  • Straaaal !!
    • ICT-Works
Re:installatieprobleem
« Reactie #1 Gepost op: 16 december 2003, om 16:40:46 »

This message usually indicates there is a problem with the script itself. Often this indicates either that the #! line of the script is incorrect, or the script was uploaded in binary mode instead of ascii mode

Dus kijk even of alles klopt goed geupload is kijk ook even de ch-modjes na

rnscripts

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 7
  • Yabb-SE is the best forum of the world! ;)
Re:installatieprobleem
« Reactie #2 Gepost op: 16 december 2003, om 21:16:31 »

This message usually indicates there is a problem with the script itself. Often this indicates either that the #! line of the script is incorrect, or the script was uploaded in binary mode instead of ascii mode

Dus kijk even of alles klopt goed geupload is kijk ook even de ch-modjes na
Alles is geupload en CHMOD's staat goed!  :)
Gelogd

Kitty

  • XVM....
  • Beheerder
  • Die hard
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 3901
  • Straaaal !!
    • ICT-Works
Re:installatieprobleem
« Reactie #3 Gepost op: 16 december 2003, om 21:23:36 »

weet je zeker dat het ascii geupload is ?
staat het pad naar de perl goed?

ik moet het vragen hoor,
Platinum Board is net zo makkelijk te installeren als een sp 1.3 alleen de ch-mods zijn wat ingewikkelder als je het voor de eerste keer doet.

Jij schrijft ge-upload .. daarmee weet ik nog niet of dat ascii of binairy is gebeurt.

rnscripts

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 7
  • Yabb-SE is the best forum of the world! ;)
Re:installatieprobleem
« Reactie #4 Gepost op: 16 december 2003, om 21:38:28 »

weet je zeker dat het ascii geupload is ?
staat het pad naar de perl goed?

ik moet het vragen hoor,
Platinum Board is net zo makkelijk te installeren als een sp 1.3 alleen de ch-mods zijn wat ingewikkelder als je het voor de eerste keer doet.

Jij schrijft ge-upload .. daarmee weet ik nog niet of dat ascii of binairy is gebeurt.
Anders gebruik ik wel Yabb-SE,want ik ken dieverse webmasters die hier óók problemen mee hebben...
Dan maar SE editie,ook goed!  ;)
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.063 seconden met 21 queries.