YaBB.nl

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Error bij uploaden ?  (gelezen 6742 keer)

kontakt11

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 23
  • Dit forum is het helemaal !
Error bij uploaden ?
« Gepost op: 17 november 2003, om 10:31:21 »

Ik heb dit al een keertje eerder gevraagd, maar nog geen reaktie gehad
, dus ik probeer het nog maar een keertje  8)

Ik krijg deze melding als ik iets probeer te uploaden  Getimage.jpg (attachment deleted)

Dank
Gelogd

SP2 Dev Team (Ron)

  • YaBB freak
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 230
  • SP2 is het helemaal !
    • YaBB SP2 Developer Board
Re:Error bij uploaden ?
« Reactie #1 Gepost op: 18 november 2003, om 16:44:52 »

op een linux server zijn het de chmods of het uploadpad wat niet klopt, op een Windows server zijn het de rechten of het dospad naar de upload dir die niet kloppen.

kontakt11

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 23
  • Dit forum is het helemaal !
Re:Error bij uploaden ?
« Reactie #2 Gepost op: 19 november 2003, om 20:21:09 »

Dank voor reaktie dat op de eerste plaats  ;D
Maar het lijt mij nog niet  ???
Kun aangeven welke files en of dir wat voor permissie moet hebben. (linux)

Alvast bedankt  ::)
Gelogd

SP2 Dev Team (Ron)

  • YaBB freak
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 230
  • SP2 is het helemaal !
    • YaBB SP2 Developer Board
Re:Error bij uploaden ?
« Reactie #3 Gepost op: 29 november 2003, om 12:47:13 »

In principe moet het uploadpad wijzen naar een vanuit de webserver bereikbaar url (bv. http://mijnsite.nl/upload) wat in linux een pad kan zijn als /usr/htdoc/upload/ oid.

Alle dirs naar dat pad toe moeten beschrijfbaar zijn voor perl, dus 666 of zelfs 777

kontakt11

  • Junior YaBB'er
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 23
  • Dit forum is het helemaal !
Re:Error bij uploaden ?
« Reactie #4 Gepost op: 22 december 2003, om 15:28:36 »

Ik heb dat alles gedaan maar zonder het gewenste resultaat, is er oemand die ook op Linux werkt en percies kan vertellen hoe dit werkt want wat ik ook probeer ik kom er niet meer uit. ???

Dank alvast
Gelogd

ragman

  • Nieuw Lid
  • *
  • Offline Offline
  • Berichten: 3
  • Dit forum is het helemaal !
Re:Error bij uploaden ?
« Reactie #5 Gepost op: 28 februari 2004, om 14:54:23 »

Voor mij geld hetzelfde.
De update is in HTML/YaBBData/Upload
CHMod 666 755 en 777 geprobeerd.
Na het verzenden van de tekst zie ik een paperclip met de tekst 1.jpg (Toegevoegd bestand gewist) De grote van het plaatje ligt ook ruim binnen de toegestane grote.

Is dit een bug?
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.059 seconden met 21 queries.