YaBB.nl

Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 Gepost op: 6 augustus 2009, om 14:26:08 
Gestart door Ricardo - Laatste bericht door Ricardo
Hallo allemaal,

Vraagje:

Is het mogelijk om de 'wysiwyg' editor uit te schakelen maar dan wel de functie 'quote' te laten bestaan?

Hopelijk weet iemand hoe ik dit kan doen!

Bedankt alvast!

 12 
 Gepost op: 6 augustus 2009, om 12:49:03 
Gestart door nfmaas - Laatste bericht door Ricardo
Heb je wel een hoofdletter gebruikt in je URL?
Het setup.pl file begint met een hoofdletter. Zo dus: Setup.pl

 13 
 Gepost op: 23 juli 2009, om 03:18:54 
Gestart door reddust - Laatste bericht door adorickevaida
Beste allemaal,

Ik heb xampp geinstalleerd op mijn thuiscomputer en mijn site gedownload van mijn hostingprovider. Als ik mijn site nu lokaal wil starten krijg ik constant de melding dat de site tijdelijk niet beschikbaar is. Ik zal wel ergens een heel stom foutje maken maar ik heb geen idee wat dat foutje zou kunnen zijn.

Iemand enig idee?

 14 
 Gepost op: 2 juni 2009, om 12:31:57 
Gestart door werner - Laatste bericht door werner
geachte lezers hier bij zoek ik een forum voor mijn web-site
ik hoop dat jullie mijn kunnen helpen
met een forum
ik wil graag dit forum hebben , ik ben niet echt handig met het installatie van een forum
ik zoek dus iets dat ik zou aan mijn web-site kan plaatsen
ik hoop dat jullie mijn kunnen helpen hier mee
mvg werner

 15 
 Gepost op: 5 mei 2009, om 18:07:42 
Gestart door pwlastechniek - Laatste bericht door Wezz6400
De prefix maakt niets uit als beide fora in verschillende databases staan, dat is alleen van belang als je meerdere fora installeert in dezelfde database.
De foutmelding zegt dat er geen verbinding gemaakt kan worden met de MySQL server, controleer de hostname en inloggegevens van de MySQL server want die kloppen blijkbaar niet, of het moet zijn dat die server plat ligt.

Succes. :)

 16 
 Gepost op: 5 mei 2009, om 18:05:26 
Gestart door Wezz6400 - Laatste bericht door Wezz6400
Oeps ik zie dat dit bij YaBBSE staat, het moet bij SMF staan   :-\
Dit topic is verplaatst naar Installatie.

http://www.yabb.nl/forum/index.php?topic=44869.0

 17 
 Gepost op: 28 april 2009, om 01:20:06 
Gestart door pwlastechniek - Laatste bericht door pwlastechniek
Oeps ik zie dat dit bij YaBBSE staat, het moet bij SMF staan   :-\

 18 
 Gepost op: 27 april 2009, om 15:04:24 
Gestart door pwlastechniek - Laatste bericht door pwlastechniek
Net even in de html code van install.php gekeken en in regel 483 staat de volgende zin:
<input type="text" name="db_prefix" id="db_prefix_input" value="smf_" size="30" /><br />

De veranderd naar
<input type="text" name="db_prefix" id="db_prefix_input" value="test_" size="30" /><br />

Opnieuw geupload en daarna de install.php weer aangesproken.

bij prefix komt nu automatisch test_ te staan, maar na het invullen van de database gegevens nog steeds dezelfde foutmelding......

mvg Patrick

 19 
 Gepost op: 27 april 2009, om 14:55:11 
Gestart door pwlastechniek - Laatste bericht door pwlastechniek
Hallo Allemaal,

Ik heb een forum lopen in MySQL op een database van strato.
Nu wil ik een tweede forum openen om in te testen.
ik heb een nieuwe database aangemaakt en alle geupload naar mijn nieuwe map in de root.

Nu spreek ik install.php aan en moet ik alle gegevens van de database invullen.
Ik zie staan dat er niet twee keer dezelfde prefix gebruik mag worden, de prefix staat automatisch op smf_
Ik heb geen idee wat ik hier in moet vullen, ik heb bijvoorbeeld al geprobeerd test_.

Maar wat ik ook probeer, ik krijg de foutmelding:

Kan geen verbinding maken met de MySQL-database met deze gegevens.

Als je niet weet welke gegevens je moet ingeven, neem dan contact op met je host.
Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 146


Weet iemand wat ik fout doe? Kan het liggen aan die prefix? of heeft het te maken met mijn ingevoerd database gegevens? Zo ver ik weet zijn die laatste allemaal correct...
Moet ik soms iets wijzigen in de install.php?

Mvg Patrick

 20 
 Gepost op: 27 april 2009, om 14:49:27 
Gestart door pwlastechniek - Laatste bericht door pwlastechniek
Hallo Allemaal,

Ik ben nieuw met smf en wil een html verandering maken voor een paar extra boxen.
Zie afbeelding, 1 is de template nu en 2 is de template met de rode vakken, dit zijn de boxen die ik extra wil.
Ik heb al veel geprobeerd maar kom er niet uit.
Kan iemand mij helpen?

Mvg Patrick

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 10

Pagina opgebouwd in 0.099 seconden met 20 queries.